espai en construcció ·equip

espai en construcció, una companyia de teatre Barcelona. Et vindré a tapar. Blanca Solé

Blanca Solé

Actriu
Formada al Col·legi del Teatre de Barcelona i a la Cuarta Pared de Madrid. És titulada també en Teatre Físic i Creació Teatral per la London International School of Performing Arts (LISPA).

Ha realitzat cursos de creació dramàtica amb l’Alfredo Sanzol, d’interpretació de textos de Shakespeare amb en JuanFra Rodríguez i el taller de “Coordination Techinque” amb Grzegorz Bral (Polònia).

La seva experiència professional s’inicia a Madrid amb la companyia Sudhum Teatro, on realitza espectacles de caràcter social, juvenil i infantil. També col·labora amb la OIT i la Cuarta Pared amb el muntatge teatral ‘Cicatrices’.

Ha col·laborat en espectacles de titelles amb la companyia Genovesa Narratives Teatrals com ‘Marc Antoni i Cleopatra’ o ‘Juli Cèsar’. Col·labora també amb Retret Teatre a l’espectacle ‘Háblame de Lorca, Miguel’. Ha format part també de l’obra ‘La rebel·lia possible’ de Javier G. Yagüe dirigida per José Sánchez i representada a La Seca- Espai Brossa.

En el camp audiovisual ha protagonitzat diversos curtmetratges i la websèrie ‘Acid Rain’.

Com a docent treballa a El Timbal amb nens i adults, amb nois i noies de diverses edats a les escoles amb “Play Teatre”, a l’acadèmia Platea Teatre de Sant Cugat i a les ‘Estades Teatrals’ de XANASCAT. Ha impartit tallers pel programa LECXIT i l’intensiu de teatre per a estudiants del Symbiosis Institute of Computer Scienes and Research de Pune (India).

La Blanca és membre fundador de la companyia teatral internacional Teatro En Vilo. Becades amb una residència al Centre d’Art La Rectoria a Sant Pere de Vilamajor i convidades a realitzar una ponència sobre “el procés creatiu col·laboratiu” al Festival Iberoamericano de Teatro de Càdis. Van ser guanyadores del concurs Talent Madrid 2013.