espai en construcció ·equip

espai en construcció, una comanyia de teatre Barcelona. Et vindré a tapar. Elisenda Ribó

Elisenda Ribó

Producció i Comunicació
Gestora cultural i cofundadora de la companyia )e( espai en construcció on realitza les tasques de comunicació, gestió i producció creativa.

Llicenciada en Història de l’Art per la UB (Universitat de Barcelona), completa els seus estudis amb un Postgrau en Direcció i Gestió d’Institucions, Empreses i Plataformes Culturals per l’IDEC (Universitat Pompeu Fabra) i un Màster en Gestió Cultural per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

Va estudiar interpretació a l’Estudi Nancy Tuñón i al Col·legi del Teatre.

La seva experiència professional inclou la coordinació, difusió i promoció de les Sales Alternatives de Barcelona i posteriorment de Catalunya. Dins d’aquest període coordina el Festival de Les Noves Veus de Barcelona en totes les seves edicions i fa d’ajudant de direcció en les produccions ‘Mort Sobtada’ (Teatre de Ponent, 2005) i ‘Els Viatgers de l’Absenta’ (Sala Muntaner, 2006) ambdues dirigides per Frederic Roda.

L’any 2006 entra a treballar al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per formar part de l’equip del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya (CoNCA) com a tècnica de teatre.

Actualment, l’Elisenda treballa a l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.