et vindré a tapar..·..si jo no hi fos

la crítica ha dit…….·….el públic ha dit…


La companyia )e( espai en construcció ho ha tornat a fer! Un cop més m’han deixat sense paraules. No us la perdeu!

Clara López


Una història d’amor amb una prota molt especial. Petita obra d’art plena de poesia, imaginació i detalls que m’han fet patir i riure, al voltant del món de les relacions. Molt recomanable!

Sergi


Inevitable sentir-se identificat amb algun dels personatges en algun moment. Escenografia tan senzilla com eficaç, música en directe, diàlegs dinàmics i, a voltes, divertits, i una consciència poruga que tot ho envaeix… només si vols.
Una obra excel·lent d’)e( espai en construcció.

Maria del Mar Suárez


Un cop més el caliu de La Vilella acull un espectacle de la companyia )e( espai en construcció que no deixa indiferent. No puc ni vull desvetllar gaire sobre l’argument però tenen la frescor del “Litus” de la Marta Buchaca i la maduresa dels films de Cesc Gay. Com feien Titzina Teatre, treuen suc dels pocs elements escenogràfics amb què compten, i Xavier Pàmies m’ha semblat un creuament entre Albert Triola i Miki Esparbé. Si la música tenia un paper destacat en la seva anterior producció, aquí té un paper fonamental, de manera que hi ha dos eixos de narració: l’escènica i la musical… tot un encert!! Per no parlar de l’esplèndida il·luminació que crea diferents atmosferes i la frase que tanca l’obra… No us la perdeu!!!

Juanjo Gutiérrez Guardiola