espai en construcció ·equip

espai en construcció, una companyia de teatre Barcelona. Et vindré a tapar

)e( espai en construcció
és una companyia de teatre de creació col·lectiva formada pel Roger Ribó, l’Elisenda Ribó, la Maite Bassa, la Montse Bernad i la Blanca Solé.


Creiem en un teatre nu, despullat d’artificis on la història esdevé la protagonista. Ens agrada el teatre senzill, el teatre que observa la vida i la qüestiona. El teatre que utilitza la imaginació i la poètica per ensenyar l’autenticitat. Busquem noves maneres d’explicar allò sabut. Tornem als orígens.

Les nostres creacions neixen de preguntes que ens fem i de la recerca sobre com compartir-les amb l’espectador. Ens interessen les relacions humanes pel seu poder transformador. Per aquest motiu, els nostres espectacles els representem sempre en espais íntims i amb música en directe. A partir de la transposició poètica de petits moments fem visible allò invisible i integrem el teatre textual amb el teatre físic creant un llenguatge propi que ens defineix com a companyia.

Fundada l’any 2013 per l’Elisenda Ribó i el Roger Ribó, la companyia )e( espai en construcció va néixer amb l’ànim de ser un espai de trobada per crear en col·lectiu. Un espai en constant evolució i moviment. El primer espectacle de la companyia, Et vindré a tapar, va reunir a les actrius Maite Bassa, Montse Bernad i Blanca Solé i a partir de llavors han format part indissoluble de la companyia.

Per a cada espectacle, la companyia compta amb la col·laboració i el treball d’altres actors, músics i dissenyadors que alhora esdevenen creadors.