espai en construcció ·equip

espai en construcció, una comanyia de teatre Barcelona. Et vindré a tapar. Maite Bassa

Maite Bassa

Actriu
Llicenciada en Comunicació Audiovisual, durant la seva època d’estudiant s’incorpora a la companyia de teatre de la UB (Universitat de Barcelona) format conjuntament amb l’AIET (Associació d’Investigació i Experimentació Teatral), associació dirigida per Ricard Salvat.

Formada com actriu a El Timbal i a l’Estudi Nancy Tuñón on va realitzar el Pla de formació per actors basat en el mètode Stanislavski. Complementa la seva formació amb el programa The Professional Actors Masterclass a Los Angeles (EEUU), on realitza diversos workshop amb reconeguts directors de càsting com Sharon Bialy (Breaking Bad, The Walking Dead), Lisa Beach (Scream) o Christian Kaplan (Deadpool) entre d’altres.

En cinema ha treballat en diversos projectes independents a Barcelona i Los Angeles, ha escrit i protagonitzat la web sèrie ‘Mercè d’Horta‘ i ha dirigit la sèrie ‘Acid Rain‘, que s’ha pogut veure a diversos festivals de tot el món. A TV l’hem pogut veure en un capítol de la sèrie ‘La Riera‘ de TV3.

Compta amb diversos premis del sector audiovisual i teatral. El projecte ‘Acid Rain‘ va guanyar el premi a el millor curt experimental del festival internacional 12 Months Film Festival. Va guanyar el premi a la millor obra en la IX Mostra de Teatre Universitari de Covilha (Portugal) amb l’obra de creació col·lectiva ‘Don Quijote, l’abisme és un mirall infinit‘ de la companyia de teatre de l’UB i va ser finalista en el Xè concurs de curtmetratges “L’endemà” amb ‘Teràpia‘.

Des de 2013 forma part de la companyia de teatre de creació col·lectiva )e( espai en construcció i compagina els projectes de la companyia amb projectes propis.