espai en construcció ·equip

espai en construcció, una comanyia de teatre Barcelona. Et vindré a tapar. Montse Bernad

Montse Bernad

Actriu
Actriu de teatre, cinema i televisió acreditada per l’AADPC i formadora d’actors i actrius. Graduada a l’Estudi Nancy Tuñón, finalitza els seus estudis amb el Postgrau en Tècnica d’Interpretació a El Timbal Centre de Formació i Creació Escènica. Actualment forma part del grup d’investigació en pedagogia teatral d’Estudis Teatrals Coda.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull. Postgrau en Psicoteràpia Integradora (Col·legi Oficial de psicòlegs de Catalunya COPC i Mensalus, Institut d’Assistència Psicològica i Psiquiàtrica) i en Psicologia de la Infància i de l’Adolescència (UAB).

Ha completat la seva formació actoral treballant amb amb Judith Colell, Agustí Villaronga, Joaquim Oristrell i Esteve Rovira, Javier Galitó-Cava (Tècnica Meisner) i Muntsa Alcañiz, entre d’altres. En l’àmbit de la direcció i la dramatúrgia ha cursat estudis a l’Institut del Teatre. També ha participat amb ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) en l’assignatura “Direcció d’actors”.

Va cursar estudis de dansa clàssica i contemporània i musicals al Conservatori Professional de Música de Badalona.

Com a actriu, ha participat en diferents sèries a TV3 (La Riera), Barcelona Televisió i en varies TV-Movies, on va estar nominada al Premi a la Millor Actriu Dramàtica de TV per la Unió d’Actors i Actrius de Catalunya. Ha protagonitzat la web-sèrie en clau de comèdia dirigida per J. Oristrell ‘Coworking‘.

En cinema, ha participat als llargmetratges ‘La Por‘ de Jordi Cadena, ‘Requisitos para ser una persona normal‘ de Leticia Dolera i ‘Incerta Glòria‘ d’Agustí Villaronga.

Al teatre, va co-protagonitzar ‘La Nit dels Assassins‘ a l’Obrador de la Beckett i ‘L’Ànima de la Nit‘, de Blanca Bardagil a la Sala Flyhard.

És vocalista i compositora de la banda barcelonina “The Lazy Lies”, formació que ha servit de banda sonora de la sèrie ‘Cites‘ de TV3.

Des del 2013, forma part de la companyia de creació col·lectiva )e( espai en construcció.