espai en construcció ·equip

espai en construcció, una comanyia de teatre Barcelona. Et vindré a tapar. Roger Ribó

Roger Ribó

Direcció Artística
Actor, director, professor de teatre i cofundador de la companyia )e( espai en construcció on realitza les tasques de direcció artística i de formació.

Titulat en Teatre Físic i Creació Teatral per la London International School of Performing Arts (LISPA) on va estudiar un tercer any de formació pedagògica anomenat Pedagogical Training becat personalment pel director del centre Thomas Prattki. Prèviament s’havia format com a actor a l’Estudi Nancy Tuñón de Barcelona i actualment continua formant-se amb professors com Norman Taylor (Anàlisi del Moviment), Leah Shelton (Mètode Suzuki), Greg Webster (Combat Escènic), Fran Barbe (Dansa Butoh), entre d’altres.

Com a actor i creador, és artista associat de la companyia internacional de teatre de creació col·lectiva You Need Me amb seu a Londres. Ha fet temporada als teatres Arcola i New Diorama Theatre, ha fet gires pel Regne Unit i ha treballat com a actor a produccions del Gate Theatre de Londres i de la companyia Infectious Theatre. A Barcelona ha treballat a la producció ‘(Sin) Pecat’ dirigida per Neil LaBute i Mike Attenborough i a ‘Lost’ de La Fàbrica Teatre (Teatre de Ponent) i ha participat en diverses lectures dramatitzades a l’Àtic22 i a la Sala Beckett dirigides per Javi J. Moyano, David Plana i Enric Nolla.

Nominat als Total Theatre Awards per ‘How it Ended’ el 2008 i per ‘Certain Dark Things’ el 2009 amb la companyia You Need Me i als The Stage Awards el 2008 per ‘How it Ended’ al Festival d’Edimburg.

Els seus treballs com a director inclouen ‘Et vindré a tapar‘ de la cia. )e( espai en construcció, ‘L’Assemblea‘ de Marta Buchaca i ‘Te he visto pasar‘ de la companyia Systole Teatro, entre d’altres. També ha treballat en ajundaties de direcció i direcció de moviment en espectacles com ‘Tot bé, gràcies‘ d’Annexa Produccions i l’òpera ‘Cosí Fan Tutte‘ d’Ouverture Opera (Suïssa).

ha estat professor titular de LISPA i ha impartit classes de teatre al Regne Unit, Dinamarca, Portugal, el País Basc i actualment és professor de l’escola de teatre El Timbal.