et vindré a tapar..·..si jo no hi fos..·..beatriu

espai en construcció, una companyia de teatre Barcelona. Si jo no hi fos (la festa seria més divertida)

Si jo no hi fos (la festa seria més divertida)

Imagineu-vos una festa. Vosaltres l’heu organitzada. Sona música. Hi ha gent ballant, rient, bevent. L’ambient és alegre, distès. I al racó, apartada de tot, sola, hi ha aquella persona a qui tothom ignora. La persona que tot ho observa. La que tot ho sap. La persona solitària del racó.

Benvinguts.


Vivim en un món on regna el canvi continu, on tenim la necessitat constant de renovar-nos perquè allò que tenim ha quedat obsolet. Un món on l’obsolescència d’allò material i espiritual s’ha convertit en la normalitat.

Si jo no hi fos (la festa seria més divertida) ens mostra l’inici d’una relació entre el Marc i la Cristina i les dificultats que tenen per prendre decisions. A partir d’exposar un petit moment de les seves vides ens plantegem les expectatives que tenim quan coneixem algú de qui ens podem enamorar i les inseguretats i pors que sorgeixen.‘ese encuentro ocasional previsto solo para una noche normalmente se reduce a eso pero puede ocurrir que en alguna situación aparezca una emoción inseperada, salte la alarma de prorrogarlo y aquí aparece el pánico’

El Amor Líquido
Zygmunt Bauman


Si jo no hi fos (la festa seria més divertida) és un espectacle de creació col·lectiva.Direcció: Roger Ribó
Actrius/actors: Maite Bassa, Montse Bernad, Albert Martí, Xavier Pàmies, Blanca Solé
Composició musical: Albert Martí
Llums i so: Cristina Rodríguez


Escenografia: Sílvia Bernad
Construcció d’escenografia: Ullsblaus
Confecció de vestuari: MalaHierba
Fotografia: Ismael Tato
Disseny gràfic: Sepjo Llavi
Producció: Elisenda Ribó
Agraïments: Oriol Brocanter, Gerard Martí, Mercè Ribas, Pau Segura, Crispí Tuset, El Timbal Centre de Formació i Creació Escènica i La Vilella Teatre.